Confidentialitate

In conformitate cu prevederile Legii nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. RAVIOLI DESIGN S.R.L. necesita datele dumneavoastra personale in vederea expedierii comenzilor si a materialelor informative. Refuzul dumneavoastra de a va furniza datele personale determina imposibilitatea S.C. RAVIOLI DESIGN S.R.L. de a va oferi serviciile solicitate.

Prin comenzile pe care le realizati pe siteul www.rvlshop.ro va dati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate de catre S.C. RAVIOLI DESIGN S.R.L. Datele dumneavoastra personale vor fi prelucrate si utilizate pentru actiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare si de marketing prin posta, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare din partea S.C. RAVIOLI DESIGN S.R.L.).

La cererea scrisa a utilizatorilor, datata si semnata, expediata pe adresa S.C. RAVIOLI DESIGN S.R.L., compania se obliga:
- sa confirme solicitantilor daca prelucreaza sau nu date personale; acest lucru se face gratuit, o singura data pe an;
- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
- sa înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, daca acesta solicita acest lucru.

RVL Online Shop garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre RVLshop.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre RVL Online Shop nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@rvlshop.ro, sau prin posta la adresa: Stradela Uzinei, Nr. 2A, C1, Iasi

RVL Online shop se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul RVL Online Shop sunt transmise pe cale electronica, Ravioli Design nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, RVL Online Shop va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre RVL Online Shop sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. RVL Online Shop nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

RVL Online Shop certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

1. dreptul de a cere RVL Online Shop sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
2. dreptul de a cere RVL Online Shop sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
3. dreptul de a cere RVL Online Shop sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
4. dreptul de a cere RVL Online Shop sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.


Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@rvlshop.ro sau prin posta, la adresa: Stradela Uzinei Nr. 2A, C1, Iasi.

RVL Online Shop nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. RVL Online Shop nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de rvlshop.ro in scopul precizat in prezentul document.

În situatia în care S.C. RAVIOLI DEIGN S.R.L hotaraste sa schimbe politica de functionare a site-ului www.rvlshop.ro, aceste modificari vor fi facute publice în sectiunea "Confidentialitate" a site-ului, fara o notificare prealabila.

S.C. RAVIOLI DESIGN S.R.L este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu notificarea numarul 13452.

Newsletter RVL SHOP

Inscrieti-va la Newsletterul nostru pentru a primi ultimele oferte si promotii.